Download Print Management SoftwareEspañol VersionVersion FrançaiseDeutsche VersionVersión ItalianaVersão PortuguêsFinnish VersionRussian Version中文简体版中文繁體版日本語版Korean VersionArab VersionDutch Versionpricebuy licenseprint managerprint managerPrint Management Software

Tulostuksen Seuranta

 

print management 

 

PrinterAdmin Print Job Manager 11

 

 

 

PrinterAdmin Print Job Manager on ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta. Se toimii lähes kaikkien kirjoittimien kanssa ja tukee standardeja tulostuskieliä.

Järjestelmä on kehitetty tarkkailemaan, mittaamaan ja hallitsemaan laajojenkin verkkojen asiakirjaliikenteen toimintaa, mahdollistaen tehokkaamman ja tuottavamman työnkulun ja kustannusten vähentämisen. Käytettäessä PrinterAdmin Print Job Manager, tulostuskulut voidaan ohjata erillisille kulutileille, asiakkaille tai työnumeroille. Kulut voidaan siten kerätä omiksi laskuiksi tai raporteiksi.

tulostimen valvonta

Väritulostamisen nopea yleistyminen on johtanut tilanteeseen, jossa asiakirjatuotannon kulut voivat helposti kasvaa hallitsemattomiksi. Tämä asettaa kasvavia vaatimuksia tulostuksenseurannalle ja -hallinnalle. PrinterAdmin Print Job Manager tekee loppukäyttäjistä vastuullisimpia tulostajia ja verkkoa kuormitetaan järkevämmin.

tulostimen manager

PrinterAdmin Print Job Manager on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka seuraa tulostus tulostustöiden ominaisuuksien perusteella. Ohjelmisto mahdollistaa täyden näkyvyyden tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, yksittäisistä töistä aina käyttäjä- ja osastotasolle asti. Näin on mahdollista optimoida tulostinlaitteistosi toiminta ja uusien laitteiden hankinta sekä ohjata veloitus oikeille käyttäjille, osastoille tai käyttäjäryhmille vaivattomasti. PrinterAdmin Print Job Manager yhdistetään verkon tulostinpalvelimeen ja näin saadaan heti reaaliaikainen seuranta, kiintiöiden hallinta, käyttöraportit ja joustava sovelluksen hallinta.

tulostimen käyttö

Joustavan arkkitehtuurinsa ansiosta PrinterAdmin Print Job Manager soveltuu kaikenkokoisiin ympäristöihin - pienestä toimistosta aina maailmanlaajuiseen organisaatioon asti. PrinterAdmin on auttanut tuhansia ta yritystä ymmärtämään ja hallitsemaan tulostuskustannuksiaan.

 

 

Download Print Management Software