Download Print Management SoftwareEspañol VersionVersion FrançaiseDeutsche VersionVersión ItalianaVersão PortuguêsFinnish VersionRussian Version中文简体版中文繁體版日本語版Korean VersionArab VersionDutch Versionpricebuy licenseprint managerprint managerPrint Management Software

Nyomtatásvezérlő Megoldás

 

print management 

 

PrinterAdmin Print Job Manager 11 - Magyar nyelvű változat

 

 

 

A PrinterAdmin Print Job Manager 11 nyomtatásvezérlő programot telepítheti csupán egy számítógépre majd erről nyomon követheti és irányíthatja az összes többi számítógép nyomtatását is. Ezen átfogó nyomtatásvezérlő megoldás már üzletek és oktatási intézmények ezreinél segítette a nyomtatási költségek értelmezését és a nem kívánatos költségek csökkentését.

Ez a szoftver bármilyen márkájú és típusú nyomtatóval használható és segítségével a Windows, Linux, Unix és Mac OS rendszerekből küldött nyomtatási feladatok is irányíthatóak, illetve megszüntethető a felesleges papírpazarlás. A szoftver segítsévével nyomon követheti az összes nyomtatási tevékenységet a Windows felhasználói felületről vagy egy böngészőn keresztül, kezelheti a chargeback-eket, irányíthatja ki nyomtat, mennyit nyomtatnak, és megállapíthatja az egész szervezet nyomtatási költségeit.

 

 

Download Print Management Software