Download Print Management Software Español Version Version Française Deutsche Version Versión Italiana Versão Português Finnish Version Russian Version 中文简体版 中文繁體版 日本語版 Korean Version Arab Version Dutch Version price buy license print manager print manager Print Management Software

Nyomtatásvezérlő Megoldás

 

print management 

 

PrinterAdmin Print Job Manager 12 - Magyar nyelvű változat

 

 

 

A PrinterAdmin Print Job Manager 12 nyomtatásvezérlő programot telepítheti csupán egy számítógépre majd erről nyomon követheti és irányíthatja az összes többi számítógép nyomtatását is. Ezen átfogó nyomtatásvezérlő megoldás már üzletek és oktatási intézmények ezreinél segítette a nyomtatási költségek értelmezését és a nem kívánatos költségek csökkentését.

Ez a szoftver bármilyen márkájú és típusú nyomtatóval használható és segítségével a Windows, Linux, Unix és Mac OS rendszerekből küldött nyomtatási feladatok is irányíthatóak, illetve megszüntethető a felesleges papírpazarlás. A szoftver segítsévével nyomon követheti az összes nyomtatási tevékenységet a Windows felhasználói felületről vagy egy böngészőn keresztül, kezelheti a chargeback-eket, irányíthatja ki nyomtat, mennyit nyomtatnak, és megállapíthatja az egész szervezet nyomtatási költségeit.

 

 

Download Print Management Software